Login or Register

Klantenservice

BETAALMETHODEN

Bij MZmeubel.com kun je met een gerust hart je nieuwe meubels afrekenen. In samenwerking met Buckaroo garanderen wij een betrouwbare betaalomgeving waar jouw gegevens veilig zijn. Je kunt bij ons zelf bepalen hoe je een bestelling afrekent. Wij rekenen geen extra kosten voor de verschillende betaalmogelijkheden.

 


Bezorgen

BEZORGING EN OPHALEN

Wij bezorgen jouw bestelling GRATIS en snel in Nederland en België vanaf 750,- euro. Wanneer je niet thuis wilt wachten kun je een bestelling ook ophalen in de showroom in Rotterdam. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling op zaterdag te laten bezorgen. Bepaal dus zelf hoe, waar en wanneer je meubels worden bezorgd.

 


Ruilen en retour

RUILEN EN RETOURNEREN

Wil je een bestelling retourneren? Dat is geen enkel probleem. Bij Mzmeubel.nl kun je meubels vanaf 99,- euro gratis retourneren binnen 100 dagen. Wij halen de meubels netjes bij je thuis op en storten het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op je rekening. Zo wordt online shoppen een stuk leuker en gemakkelijker.

 


Beschadigd product - Trendymeubels

BESCHADIGD PRODUCT

Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat een product incompleet of beschadigd bij jou thuis geleverd wordt. Dit is natuurlijk heel erg vervelend, vooral als je hierdoor niet verder kunt met inrichten. Geef je claim daarom zo snel mogelijk door aan onze klantenservice. Wij nemen jouw claim direct in behandeling.

 


Jouw voordelen - Trendymeubels

JOUW VOORDELEN

Bestellen bij Trendymeubels.nl betekend genieten van vele voordelen. Je kunt rekenen op een perfecte servcie waardoor online je meubels kopen een belevenis wordt! Zo bieden wij GRATIS bezorging en retour bij bestellingen vanaf 750,- euro en hanteren wij de laagste prijsgrantie op alle meubels. Dat is de service van MZmeubel.com.

 


Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over onze service of producten? Bij veelgestelde vragen vind je de meest gestelde vragen van onze klanten met de antwoorden van MZmeubel.com overzichtelijk op een rij. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder met al je vragen.

 


MEUBELMONTAGEDIENST 

MEUBELMONTAGEDIENST

De meeste meubels worden als bouwpakket geleverd, tenzij anders is aangegeven. Ben je niet zo handig of heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan kun je onze professionele meubelmontagedienst inschakelen. Tegen een kleine vergoeding zetten onze vakmensen je meubels dan netjes en snel in elkaar.

 


Cpanel

Background only applies for Boxed Layout

Please wait...