Login or Register

Maatwerk meubels

MZmeubel is jouw adres voor meubels online

Welkom bij MZmeubel, hét adres voor al jouw meubels online. Vanuit Rotterdam bezorgen wij ons meubilair door heel Nederland bij jou thuis. Kwaliteit, oog voor detail en een snelle levertijd staan centraal. Daarbij staat ons team uit verschillende specialisten met elk een jarenlange ervaring. Ook voor jouw meubel op maat kun je bij ons terecht.

CONSUMENTEN- EN HORECAMEUBILAIR

MZmeubel is gespecialiseerd in het maken van consumenten- en horecameubels. We zijn altijd open en eerlijk over de prijs en garanderen een lange levensduur. Al onze meubelstukken zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor je nog jaren plezier aan de producten beleeft. Bovendien snappen wij als geen ander hoe belangrijk comfort en functionaliteit zijn. Om die reden zorgen we ervoor dat deze twee zaken zorgvuldig worden doorgevoerd in jouw product. Doorgaans leveren wij de meubels binnen vier weken bij jou op locatie. Bij een bestelling boven de € 750,00 zijn de verzendkosten gratis.

MEUBILAIR BESTELLEN VOOR RESTAURANT

Of het nu gaat om de inrichting van een hotel, restaurant of café; wij hebben ruime ervaring in diverse takken van horeca. Te allen tijde werken we toe naar een eindresultaat waar je helemaal achter staat. We zijn dan ook pas klaar als ons werk resulteert in inspirerende, creatieve én goed renderende concepten. Allen zijn voorzien van een duidelijk eigen karakter. Zo kun je bij ons terecht voor barkrukken, restauranttafels, restaurantstoelen en terrasstoelen. De producten passen compleet bij de stijl die jij met het restaurant wilt uitstralen. Het meubilair bezorgen en monteren we door heel Nederland gratis bij jou op locatie. Daarbij krijg je drie jaar garantie op de meubelstukken.

Horeca meubels op maat bestellen? Maak een vrijblijvende afspraak en onze ontwerpers zetten je ideeën op papier. Vervolgens gaan zij aan de slag met het maken van een ontwerp. Keur je het ontwerp goed? Dan ontvangt je een offerte op maat. Pas zodra jij akkoord gaat, gaan wij aan de slag met jouw horecameubels op maat.

DUURZAME MATERIALEN

De hoogwaardige horeca meubels maken we geheel op maat. Je zult daarom actief worden betrokken bij de realisatie van het custom made meubelstuk. Onze maatwerk horeca meubels zijn een duurzame aanschaf. Tegenwoordig maken we de meubelstukken zo dat een lange levensduur gegarandeerd is. Hiervoor gebruiken we duurzame materialen van kwaliteit. Bovendien produceren we de producten volledig binnen jouw budget. Het verschil tussen de standaard designmeubels en bedrijfsmeubels op maat is dat je met maatwerk altijd een voortreffelijk zitcomfort combineert met een prachtig design. Deze zal gegarandeerd bij je gasten in de smaak vallen.

MEUBELS OP MAAT

Wij zijn tevens jouw maatwerkmeubelshop. Als jouw meubelspecialist hebben we al meer dan twintigjaar ervaring met het realiseren van meubels op maat. Of het nu gaat om stoelen, bankstellen, eethoeken of bedden; we verzorgen graag jouw maatwerk. Binnen een vastgesteld budget gaan we aan de slag met het ontwerp en de realisatie. De producten bezorgen en monteren we gratis op locatie. Tevens krijg je drie jaar garantie.


MEUBELSTOFFERING

Wil je meubels laten stofferen? Stofferen is een échte ambacht die veel kennis, creativiteit en ervaring vereist. En laat MZmeubel nu net gespecialiseerd zijn in meubelstoffering. Wij verzorgen de stoffering van alle soorten zitmeubels zowel klassiek als modern. Denk hierbij aan bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen, matrassen, kussens en nog veel meer. Dankzij onze ruime collectie aan stoffen is er voor ieder interieur wel een passende stijl. Voor het stofferen van meubels kunnen particulieren en bedrijven met meubel langskomen in onze showroom in Rotterdam. Daarnaast kun je een afspraak inplannen bij jou op locatie.

Neem contact op met MZmeubel voor meubels online door te bellen naar 010 795 69 44 of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

4 redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen.

 • ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN
  GROTE COLLECTIE STOFFEN: EEN GEVARIEERDE KLEURENWAAIER DIE RUIMTE BIEDT AAN DE WILDSTE IDEEËN.

 • ONTWERP & PRODUCTIE
  EXPERTE ONTWERPERS EN VAKMANNEN STAAN U BIJ TIJDENS HET MAKEN VAN UW KEUZE EN ADVISEREN U.

 • GRATIS BEZORGING
  AL ONZE HANDGEMAAKTE PRODUCTEN WORDEN GRATIS BEZORGD EN GEMONTEERD BIJ U THUIS.

 • 3 JAAR GARANTIE
  U KRIJGT BIJ ONS 3 JAAR GARANTIE OP DE DOOR ONS GEMAAKTE PRODUCTEN


Cpanel

Background only applies for Boxed Layout

Please wait...