Login or Register

Horeca Meubels

Horeca meubels op maat bij MZmeubel

Ben je opzoek naar horeca meubels op maat in Rotterdam of verdere omstreken? Dan ben je bij MZmeubel aan het juiste adres. Wij ontwerpen en vervaardigen de meubels die jij nodig hebt om jouw horecaruimte in te richten. Onze meubels staan garant voor uniek meubilair voor de inrichting van jouw horecazaak.

Meubilair bestellen voor restaurant

Of het nu gaat om de inrichting van een hotel, restaurant of café; wij hebben ruime ervaring in diverse takken van horeca. Te allen tijde werken we toe naar een eindresultaat waar je helemaal achter staat. We zijn dan ook pas klaar als ons werk resulteert in inspirerende, creatieve én goed renderende concepten. Allen zijn voorzien van een duidelijk eigen karakter. Zo kun je bij ons terecht voor barkrukken, restauranttafels, restaurantstoelen en terrasstoelen. De producten passen compleet bij de stijl die jij met het restaurant wilt uitstralen. Het meubilair bezorgen en monteren we door heel Nederland gratis bij jou op locatie. Daarbij krijg je drie jaar garantie op de meubelstukken.

Horeca meubels op maat bestellen? Maak een vrijblijvende afspraak en onze ontwerpers zetten je ideeën op papier. Vervolgens gaan zij aan de slag met het maken van een ontwerp. Keur je het ontwerp goed? Dan ontvangt je een offerte op maat. Pas zodra jij akkoord gaat, gaan wij aan de slag met jouw horecameubels op maat.

Duurzame materialen

De hoogwaardige horeca meubels maken we geheel op maat. Je zult daarom actief worden betrokken bij de realisatie van het custom made meubelstuk. Onze maatwerk horeca meubels zijn een duurzame aanschaf. Tegenwoordig maken we de meubelstukken zo dat een lange levensduur gegarandeerd is. Hiervoor gebruiken we duurzame materialen van kwaliteit. Bovendien produceren we de producten volledig binnen jouw budget. Het verschil tussen de standaard designmeubels en bedrijfsmeubels op maat is dat je met maatwerk altijd een voortreffelijk zitcomfort combineert met een prachtig design. Deze zal gegarandeerd bij je gasten in de smaak vallen.

Neem vandaag nog contact op met MZmeubel voor kwalitatieve horecameubels op maat! Je kunt bellen naar 010 795 69 44 of het contactformulier invullen. Bekijk hieronder een aantal werken die wij hebben mogen realiseren. Kom ook gerust eens langs in onze showroom in Rotterdam !


Cpanel

Background only applies for Boxed Layout

Please wait...